Shfaqet filmi “Skënderbeu“ me rastin e 100-vjetorit të Pavarësisë / 07.12.2012

bashkëpunim me Institutin Danez Filmit (Det Danske Filminstitut), mbrëmjen e dt. 28 nëntor u organizua për publikun danez shfaqja e filmit “Skënderbeu“ me titra danisht.

Para prezantimit filmit, publikun e pranishëm sallën e kinemasë Cinemateket Kopenhagen, e përshendetën Ambasadori Arben Cici, Drejtori i Institutit Danez Filmit, Jesper Andersen dhe kryetari i shoqatës danezo-shqiptare “Miqësia“, Tue Magnussen.

Me këtë aktivitet u mbyll sipari i gjithë veprimtarive për nder 100-vjetorit Shpalljes Pavarësisë, organizuara nga Ambasada dhe nën kujdesin e saj gjatë vitit 2012.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00