Së bashku drejt Francës

datën 3 shtator 2015, mbërriti Kopenhagen ekipi kombëtarfutbollit, i cili, kuadër ndeshjeve eleminatore për Kampionatin Evropian Francë 2016, do zhvillojë ndeshjen me Danimarkën, datën 4 shtator 2015. 

Përfaqësuesja e Shqipërisë dhe delegacioni i Federatës Shqiptare Futbollit u pritën aeroportin e Kopenhagenit nga Ambasadori i Shqipërisë, z. Kastriot Robo dhe stafi i Ambasadës.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00