Nxjerrja nga qarkullimi i pasaportave jobiometrike të shtetasve të Republikës së Shqipërisë / 01.02.2012

mbështetje nenit 100 Kushtetutës dhe paragrafit parë, nenit 9, ligjit nr.10306, datë 22.07.2010, “Për disa shtesa dhe ndryshime ligjin nr.8668, datë 23.11.2000, “Për pajisjen e shtetasve shqiptarë me pasaportë për jashtë shtetit, ndryshuar”, me propozimin e Ministrit Brendshëm, Këshilli i Ministrave ka vendosur:

“Pasaportat jobiometrike do jenë vlefshme si dokument udhëtimi deri datën 1 mars 2012”.
Duke filluar nga data 1 mars 2012 gjithë shtetasit e Republikës Shqipërisë do munden udhëtojnë jashtë shtetit vetëm me pasaporta biometrike.
Për shumë informacion shikoni http://www.moi.gov.al/

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00