Ministri i Punëve të Jashtme Ditmir Bushati do të bëj një vizitë zyrtare në Danimarkë

Ministri i Punëve Jashtme Ditmir Bushati do bëj një vizitë zyrtare Danimarkë, ditën e hënëdatë 26 Maj 2014, gjatë cilës do ketë takime me homologun danez Martin Lidegaard, me Kryetarin e Parlamentit danez Mogens Lykketoft, me Ministrin e Tregtisë dhe Bashkëpunimit për Zhvillim Mogens Jensen, si dhe me Nënsekretarin e Shtetit Lars Lose.
Gjatë takimeve Kopenhagen do diskutohen çështje bashkëpunimit dypalësh, forcimit bashkëpunimit ekonomik dhe tërheqjes investimeve daneze Shqipëri, si dhe mbi zhvillimet rajon dhe gjerë. Kjo vizitë bëhet veçanërisht kuadër lobimit për marrjen e statusit vendit kandidat muajin qershor dhe kjo temë do jetë tema qendrore gjitha takimet.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00