Kupa e 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë në Futboll / 03.12.2012

vijim aktiviteteve planifikuara nga Ambasada e Republikës Shqipërisë Kopenhagë, me rastin e 100-vjetorit Shpalljes Pavarësisë, ditën e diel, 25 nëntor, u zhvillua sallën e shkollës Tingbjerg-ut Brønshøj, Kopenhagë, turneu i futbollit vogël (3+1) për rritur dhe për vegjël. këtë aktivitet quajtur “Kupa e Pavarësisë“ morrën pjesë 14 ekipe përfaqësonin shoqatat e ndryshme shqiptarëve Danimarkë. Ai u ndoq nga një numër shumë i madh tifozash shqiptarë, por dhe publik vendas, dashamirës futbollit dhe Shqipërisë.

përfundim turneut u shpallën dhe u nderuan me çmime ekipet fituese tre vendeve para, lojtari i mirë, golashënuesi i mirë dhe lojtari veteran i turneut. Ambasadori Cici i dorëzoi Kupën ekipit fitues “Klubit 2009” dhe falenderoi pjesëmarrësit për mbështetjen i dhanë zhvillimit me sukses dhe entuziazëm aktivitetit dhe uroi vazhdimin cdo vit këtij aktiviteti si një traditë e mirë i bashkon shumë shqiptarët me njëri-tjetrin.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00