Kryetari i Parlamentit të Danimarkës, Z. Mogens Lykketoft në vizitë zyrtare në Shqipëri. / 03.11.2012

Me ftesë Kryetares se Kuvendit Shqipërisë, Znj. Jozefina Topalli, Kryetari i Parlamentit Danimarkës, Z. Mogens Lykketoft bëri një vizitë zyrtare Shqipëri datat 28-29 tetor 2012.

Për herë parë historinë e marëdhënieve mes Shqipërisë dhe Danimarkës, një Kryetar i Parlamentit danez viziton Shqipërinë.

Z. Lykketoft zhvilloi bisedime zyrtare me Kryetaren e Kuvendit, Znj. Jozefina Topalli:http://kryetari.parlament.al/?crd=0,64,2,0,0,14888bisedime cilat u pasuan nga një deklaratë për shtyp:http://kryetari.parlament.al/crd=0,64,2,0,0,14888

Lykketoft u prit takime vecanta nga Presidenti i Republikës Shqipërisë, Z. Bujar Nishanihttp://president.al/?p=2291 ,

nga Kryeministri i Shqipërisë, Z. Sali Berishahttp://www.km.gov.al/index.php?fq=brenda&m=news&lid=17244

dhe nga Z/Ministri i Punëve Jashtme Shqipërisë, Z. Selim Belortaja :http://www.mfa.gov.al/index.php?option=com_content&view=article&id=8428%3Azvministri-belortaja-pret-kryetarin-e-parlamentit-te-mbreterise-se-danimarkes-z-mogens-lykketoft-mbeshtesim-plotesisht-integrimin-e-shqiperise-ne-be-&catid=112%3Alajme&lang=sq

Lykketoft dhe delegacioni e shoqëronte vizituan ekspozitën “Ikonat shqiptare” Galerinë Kombëtare Arteve.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00