Konferëncë debat me temën “Prespektiva Evropiane e Shqipërisë”

mbyllje vizitës tij Danimarkë, Kryetari i Kuvendit Shqipërisë, z. Ilir Meta mbajti fjalën kryesore Konferencën-debat me temën “Prespektiva Evropiane e Shqipërisë”, organizuar nga Ambasada Shqiptare Kopenhagë, Shoqëria Daneze e Politikës Jashtme (The Danish Foreign Policy Society), Klubi Ndërkombëtar i Kopenhagës (CIC).

Fjala e z. Meta titullohej “Albania as factor of stability and development in the Balkans: How the European perspective is transforming the region”.

këtë konferencë debat fjalën e hapjes e mbajti Kryetari i Parlamentit Danez, z. Mogens Lykketoft dhe konferenca u moderua nga Michael Ehrenreich, Drejtori Ekzekutiv i    Shoqërisë Daneze Politikës Jashtme. Z. Meta iu përgjigj për gati 45 minuta pyetjeve shumta pjesëmarrësve numri i cilëve ishte 142 vetë.

Ky aktivitet u mbajt sallën “Landstingssalen” Pallatit Christiansborg, salla e dikurshme e Senatit danez.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00