Hersi Matmuja mberriti në Kopenhagë

Këngëtarja do përfaqësojë Shqipërinë Eurovision 2014, Hersi Matmuja, mberriti Kopenhagë.

aeroport u prit nga Ambasadori i Shqipërisë, Arben Cici, përfaqësues ambasadës dhe një grup shqiptarësh me banim Danimarkë.

ambjentet e aeroportit Hersi u prit me dashuri, me këngë dhe valle shqiptare dhe me flamuj shqiptarë. Ajo u rrethua nga një grup valltarësh vegjël cilët kërcyen rreth saj për t’i uruar mirëserdhjen. Hersi, e prekur nga kjo pritje e ngrohtë bëri foto me dashamirësit e saj nga dhe mori sigurinë se do ta mbështesin gjatë interpretimit saj natën e madhe Eurovisionit 6 maj 2014 dhe do votojnë për këngën e saj “Zemërimi i një nate”.

Cila është Hersi Matmuja: http://www.eurovision.tv/page/history/year/participant-profile/?song=31163

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00