Hersi do të këndojë në qendër të Kopenhagës më 4 maj 2014

dashur miq,

Dëshiroj t’ju bëj me dije se këngëtarja do përfaqësojë Shqipërinë Eurovision 2014, Hersi Matmuja, do këndojë për publikun danez dhe për gjithë ata e duan këngën dhe muzikën shqiptare qendër Kopenhagës ditën e djelë, datën 4 maj 2014, orën 16:00. 

sheshet Gammeltorv dhe Nytorv “Eurovision Village” Hersi do këndojë jo vetëm këngën e saj për Eurovision “Zemërimi i një nate” por edhe këngë tjera bukura shqiptare.

Unë do jem atje me flamurin shqiptar dorë, bashku me familjen time, për përshëndëtur Hersin, për dëgjuar këngët e bukura shqiptare dhe për ta mbështetur këtë bukur do përfaqësojë gjithë shqiptarëve Eurovision 2014 , Kopenhagë datën 6 maj 2014.

Ju ftoj gjithëve takohemi atje ditën e dielë, datë 4 maj, orën 16:00. 

http://www.eurovision.tv/page/history/year/participant-profile/?song=31163

 

Miqësisht

Arben Cici

Ambasador

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00