Haxhinasto takohet me Sekretarin e Përgjithshëm të A.P. të OSBE-së, z. Spencer Oliver / 10.05.2012

Zv.Kryeministri dhe Ministri i Punëve Jashtme, z. Edmond Haxhinasto gjatë vizitës tij Danimarkë u takua me Sekretarin e Përgjithshëm Asamblesë Parlamentare OSBE-së, z. Spencer Oliver.Gjatë takimit me sekretarin e Përgjithshëm Asamblesë Parlamentare OSBE-së, z. Spencer Oliver u diskutua mbi bashkëpunimin kuadër kësaj organizate, si dhe për rritjen e kontributit dhe angazhimit vendit tonë . Duke mbështetur këtë angazhim, z. Spencer Oliver u shpreh se Shqipëria gjithnjë e tepër po identifikohet si një demokraci e stabilizuar dhe e qëndrueshme. tej u diskutua për përgatitjet e takimit Asamblesë Parlamentare OSBE Shqipëri, vjeshtë këtij viti.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00