Haxhinasto merr pjesë në debatin "Perspektiva evropiane e Shqipërisë" / 10.05.2012

Gjatë vizitës Kopenhagen, Zv.Kryeministri dhe Ministri i Punëve Jashtme, z. Haxhinasto mori pjesë debatin “Perspektiva evropiane e Shqipërisë” organizuar nga Lëvizja Europiane e Danimarkës dhe Ambasada e Shqipërisë Kopenhagë, ku morën pjesë anëtarë parlamentit, ambasadorë dhe përfaqësues trupit diplomatik, akademikë, gazetarë dhe shqiptarë me banim Danimarkë.

këtë takim z. Haxhinasto shprehu progresin e bërë nga Shqipëria procesin e saj integrues, duke bërë një prezantim arritjeve reformave Shqipëri.

Shqipëria dhe rajoni kanë bërë një përparim padiskutueshem krahasuar me një dekadë parë. Shqipëria ka një qëndrueshmëri politike institucionale dhe ekonomike, e ka bërë atë aftë projektojë sigurinë rajon dhe përtej tij. Ai theksoi se zhvillimi i gjithanshëm i Shqipërisë ka krijuar një bazë qëndrueshme për afrimin e saj vazhdueshëm me BE.

fund takimit, Ministri Haxhinasto iu përgjigj pyetjeve pjesëmarrësve.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00