GËZUAR FESTËN E PAVARËSISË!

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Mbretërinë e Danimarkës i uron të gjithë shqiptarët që jetojnë në Danimarkë, në Skandinavi dhe në cdo vend tjetër të botës

GËZUAR FESTËN E PAVARËSISË!
http://www.youtube.com/watch?v=ujaimTmk4ic

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00