Ftesë për të vizituar stendën e Ambasadës së Shqipërisë në panairin turistik të Kopenhagës / 16.01.2012

Dëshirojmë t’ju informojmë se Ambasada e Republikës Shqipërisë Kopenhagë do marrë pjesë Panairin ndërkombëtar turizmit dhe udhëtimit "Ferie & Fritid" Bella Center, Kopenhagë 20-22 janar 2012.
alt
stendën e saj Ambasada do sjellë Shqipërinë turistike, me gjitha pasuritë, bukuritë natyrore saj, klimën dhe trashëgiminë e pasur historike e kulturore si dhe mundësitë e mëdha për zhvillimin e industrisë turizmit gjatë 12 muajve vitit.
Ne do përpiqemi promovojmë turizmin dhe traditën shqiptare këtë aktivitet rëndësishëm turistik si fillim i aktiviteteve kuadër festimit 100 vjetorit Pavarësisë Shqipërisë.
Ju ftojmë, dashur miq vizitoni stendën tonë.
Ju mund mësoni shumë reja mbi Shqipërinë dhe turizmin e saj.
Ju mund informoni edhe miqtë, kolegët e shokët tuaj për këtë aktivitet rëndësishëm shqiptar Kopenhagë.
 
Stenda e Ambasadës Shqipërisë gjendet lehte:
 
E-055A, Around the World - Albanian Embassy.
 
Orari:
 
E premte 10.00 – 18.00
E shtunë 10.00 – 18.00
E dielë 10.00 – 17.00
 
Adresa :
Bella Center
Center Boulevard 5
DK-2300 København S
Danmark
 
Ju falemnderit!

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00