Ftesë për të vizituar stendën e Ambasadës së Shqipërisë në panairin turistik të Kopenhagës / 14.01.2013

dashur miq,

Dëshirojmë t’ju informojmë se sërish Ambasada e Republikës Shqipërisë Kopenhagë do marrë pjesë Panairin ndërkombëtar turizmit dhe udhëtimit "Ferie & Fritid" Bella Center, Kopenhagë 18-20 janar 2013.
alt stendën e saj Ambasada do sjellë një Shqipëri turistike, pasur me bukuri natyrore, me një klimë jashtëzakonisht favorshme për turizëm dhe me një trashëgimni historike e kulturore vecantë e tërheqëse për gjitha kategoritë e turizmit dhe turistëve gjatë 12 muajve vitit.

Ashtu si dhe vitin e kaluar ne do përpiqemi promovojmë turizmin dhe traditën shqiptare këtë aktivitet rëndësishëm ku numri i vizitorëve konsiderohet i rëndësishëm dhe ku interesi për vizituar vendin tonë është gjithnjë rritje.

Jeni mirëpritur dashur miq vizitoni stendën tonë.

Ju presin surpriza dhe lajme mbi Shqipërinë dhe turizmin e saj.
Janë mirëpritur edhe miqtë, kolegët e shokët tuaj këtë aktivitet rëndësishëm shqiptar Kopenhagë.
 
Stenda e Ambasadës Shqipërisë gjendet lehte:
 
E-020E, Around the World - Albanian Embassy.
 
Orari:
 
E premte 10.00 – 18.00
E shtunë 10.00 – 18.00
E dielë 10.00 – 17.00
 
Adresa :
Bella Center
Center Boulevard 5
DK-2300 København S
Danmark
 
Ju falemnderit!

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00