Ekspozitë pikturash në Ambasadën e Shqipërisë në Kopenhagen /09.10.2012

kuadër aktiviteteve me rastin e 100 vjetorit Pavarësisë 24 shtator ambientet e Ambasadës Republikës Shqipërisë Kopenhagë u hap ekspozita e piktorit shqiptar me banim Danimarkë Abdilaziz Durmishi.

Punimet e tij përfaqësojnë kryesisht pejsazhe shqiptare, daneze dhe natyrë e qetë.
Sipas edhe vetë piktorit mesazhi i këtyre punimeve është përcjellja e paqes dhe mirëkuptimit, shoqëruar me dashurinë për bukuritë e natyrës vendlindjes.
Ambasadori Cici e përshëndeti piktorin shqiptar dhe vlerësoi mesazhin e veprave tij si dhe e falenderoi u pjesë e pasurimit numrit aktiviteteve po organizon Ambasada e Shqipërisë Kopenhagë bashkëpunim me shoqatat shqiptare Danimarkë.
Punimet e piktorit Abdilaziz Durmishi do jenë ekspozuara ambientet e Ambasadës mënyrë numri i vizitorëve shqiptarë dhe huaj mund vizitojnë këtë ekzpozitë jetë sa i madh.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00