Djaloshi shqiptar fiton “the best Danish act” të MTV-së

I ftuar special nga Jimiliani mbrëmjen magjepse MTV EMA Kopenhagë, 31 tetor 2013. 

Një mbrëmje e jashtëzakonshme muzikore cilën kurorën e “the best Danish act” MTV-së e fitoi djaloshi i talentuar shqiptar Jimilian Ismaili duke sfiduar emra njohur botës artit dhe muzikës daneze
Ishte mbrëmja e Jimilianit dhe fansave tij, mes tyre dhe shumë reja dhe rinj shqiptarë cilët, pasi e kishin votuar, dëshironin përjetonin gëzimin e madh shpalljes fitues idhullit tyre muzikë
Jam shumë i gëzuar, i lumtur dhe shumë krenar për suksesin e këtij djaloshi talentuar shqiptar i cili arriti ecë tapetin e kuq MTV-së dhe rrëmbejë trofenë ëndërrohet prej shumëkush nga bota e artit dhe e muzikës
I uroj Jimilianit shumë suksese karrierën e tij dhe rrugën e gjatë, bukur por edhe te vwshtirë artit dhe muzikës, tashmë botërore

 

Arben Cici

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00