Articles

Haxhinasto merr pjesë në debatin "Perspektiva evropiane e Shqipërisë" / 10.05.2012

Albanian

Gjatë vizitës Kopenhagen, Zv.Kryeministri dhe Ministri i Punëve

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00