Articles

Avokati Popullit të Shqipërisë Totozani viziton Danimarkën 12.10.2012

Albanian

datat 26-29 shtator 2012 Avokati shqiptar i Popullit Igli

Ekspozitë pikturash në Ambasadën e Shqipërisë në Kopenhagen /09.10.2012

Albanian

kuadër aktiviteteve me rastin e 100 vjetorit

Kopenhagë, çelet ekspozita me kostume popullore kombëtare shqiptare /01.06.2012

Albanian

kuadër veprimtarive planifikuara me rastin e 100

Haxhinasto kërkon mbështetjen e Danimarkës për në BE / 10.05.2012

Albanian

Zv.Kryeministri dhe Ministri i Punëve Jashtme, z.

Hapja e faqes zyrtare 100vjet .dk / 04.03.2012

Albanian

kuadër festimeve 100 vjetorit

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00