Ambasadori Cici takohet me përfaqësuesit e kompanisë KPMG në Danimarkë. / 21.01.2012

Ambasadori Cici u takua datën 17 janar me përfaqësuesit e kompanisë KPMG Danimarkë,www.kpmg.dk , përkatësisht me zz. Kristian Norskov Stidsen dhe Ardit Nesimi.

Gjatë takimit u diskutua rreth situatës përgjithshme ekonomike dhe politike vendet e Evropës Juglindore, vecanërisht Shqipërisë dhe rreth mundësive, lehtësive dhe mikëpritjes ofron tregu shqiptar ndaj investimeve huaja.

Bashkëbiseduesit ishin një mendje se kompanitë daneze mund drejtojnë vemendjen e tyre investimeve dhe interesit drejt këtij tregu interesant, akoma i pashfrytëzuar dhe jo shumë larg Danimarkës, me mentalitet përafërt evropian dhe me interesa njejta euroatlantike.

Gjatë bisedës u evidentuan fushat me interes posacëm për investuar Shqipëri si ajo fushën e ndërtimit, infrastrukturës, fushën e enërgjisë dhe turizmit si dhe atë bujqësis.
Takimi i shërbeu shkëmbimit informacionit, shfaqjes interesave dhe mirëkuptimit për vazhduar tej me hapa konkrete për cështjet u diskutuan.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00