Ambasadori Cici pret artistët shqiptarë pjesëmarrës në Eurovision 2013 / 15.05.2013

14 maj, Ambasadori Cici organizoi nje pritje ambasadën e Shqipërisë Kopenhagë për nder grupit muzikor perfaqësues Shqipërisë Eurosong 2013, i cili do zhvillohet Malmö Suedisë duke filluar nga data 16 maj.

Shqipëria do përfaqësohet këtë Eurovision me këngën „Identitet“, fillimish gjysëm-finale diten e enjte, datën 16 maj. Kjo këngë
http://www.eurovision.tv/page/history/year/participant-profile/?song=29563 , dhe gjitha përfaqësimet e Shqipërisë Eurovision u shfaqën një ekran përgatitur enkas për këtë ceremoni.

këtë pritje merrnin pjesë shqiptarë me banim Danimarkë, përfaqësues shoqatave shqiptare, medias vendase, rinj dashamirës muzikës cilët bashku me artistët shqiptarë krijuan një atmosferë shumë miqësore.

Ambasadori Cici fjalën e tij i uroi artistëve shqiptarë përfaqësim dinjitoz, kualifikim për finale dhe suksese për një vend nderi duke i siguruar se mbështejta e gjithë shqiptarëve jetojnë Danimarkë do jetë për ta. gjithë pjesëmarrësit u angazhuan shpërndanin lajmin dhe kërkesën për mbështetje këngës „Identitet“ me gjitha mundësitë e komunikimit elekronik.

emër grupit kompozitori i shquar Shpëtim Saraçi prezantoi artistët, përshëndeti pjesëmarrësit dhe falenderoi përfaqësinë diplomatike Kopenhagë për organizimin e kwsaj ceremonie.
Pritja kaloi një atmosferë shumë miqësore.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00