Ambasadori Arben Cici prezanton turizmin shqiptar në CBS / 18.02.2012

datën 16 shkurt 2012, Ambasadori Arben Cici prezantoi turizmin shqiptar Shkollën e Bisnesit Kopenhagenit, Copenhagen Business School (www.cbs.dk ), kuadër zhvillimit seminarit “turizmi dhe mikëpritja". Studentët e vitit tretë Qendrës për Menaxhimin e Turizmit dhe Kulturës (Center for Tourism and Culture Management) CBS-it treguan vëmendje dhe interes, ndaj prezantimit mbi turizmin shqiptar përgatitur PowerPoint,

 

i shoqëruar me pamje dhe me video mbi potencialet natyrore Shqipëria ka fushën e turizmit, mbi mikëpritjen dhe zakonet shqiptare si dhe mbi përspektivën e zhvillimit tij vitet vazhdim. Ambasadori ishte i ftuar bëntë këtë prezantim nga profesori Allan Xenius Grige, lektor i Qendrës për Menaxhimin e Turizmit dhe Kuturës CBS-it.Në këtë aktivitet prezantoi përvojën e tij suksesshme investimit fushën e turizmit Shqipëri edhe Konsulli i Nderit Shqipërisë Danimarkë, Hans Georg Nielsen. Prezantimet u shoqëruan me pyetje interesante nga auditori i studentëve.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00