Ambasada e Shqipërisë në Danimarkë uron shqiptarët me rastin e Festës Kombëtare / 28.11.2011

Ambasada e Republikës Shqipërisë Mbretërinë e Danimarkës i uron gjithë shqiptarët jetojnë Danimarkë, Skandinavi dhe cdo vend tjetër botës

 
GËZUAR FESTËN E PAVARËSISË!

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00