Ambasada e Shqipërisë i fton të rinjtë shqiptarë në Workshop-in profesional / 17.04.2013

Ambasada e Shqipërisë Copenhagen i fton rinjtë shqiptarë marrin pjesë Workshop-in organizohet bashkëpunim me Rrjetin Rinor Shqiptar Danimarkë.

Ky aktivitet ka për qëllim t’u ofrojë rinjve shqiptarë mundësinë për njohur dhe zhvilluar aftësitë e tyre fushat ku ata kanë interes për punuar apo për studiar.
Workshopi do organizohet ditën e djelë, datë 21 prill 2013, nga ora 15.00 deri orën 17.00 Ambasadën e Shqipërisë Danimarkë me adresë Frederiksholms Kanal 4 st.tv, 1220 Copenhagen K.
 
Jeni mirëpritur.
 
Miqësisht,
 
Arben Cici
Ambasador

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00