Më datat 28 Shkurt-2 Mars 2019 në përvjetorin e 575-të të Lidhjes së Lezhës, Diaspora shqiptare do të mblidhet në Samitin e saj të Dytë në Tiranë. Së bashku për të farkëtuar ardhmëri me vëmendjen drejt bashkëkombasve tanë! E gjithë vëmendja për Diasporën!

Më datat 28 shkurt, 1 dhe 2 mars 2019, në përvjetorin e 575-të të Lidhjes së Lezhës, Diaspora shqiptare do të mblidhet në Samitin e saj të Dytë në Tiranë.
Së bashku për të farkëtuar ardhmëri me vëmendjen te bashkëkombasit tanë!
E gjithë vëmendja për Diasporën!
 
Fjala ”Atdhe” po rishkruhet. Ajo po lidhet me njerëzit.
Shqiptarët, si pak të tjerë, po ushtrojnë të drejtën e të qenit një komb global.
Samiti është një ftesë nga “shtëpia e vogël” e vendlindjes për ta kthyer botën në një shtëpi të madhe, ku familja e shqiptarëve ka vendin e vet.
Gjërat e mëdha fillojnë nga të voglat.
MIRË SE ERDHE NË SHTËPI!
 
REGJISTROHU NË SAMIT:   http://samiti.diaspora.gov.al
 
https://www.youtube.com/watch?v=fR1tJqAF3jQ
 
https://twitter.com/AlEmbDenmark/status/1088356892559183873
 
https://www.facebook.com/AlbaniaInDenmark/posts/1995126963906915?__tn__=-R

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00