Articles

Katalizatori i sigurisë evropiane

Albanian

Aneksimi i Krimesë nga Rusia dhe

Konkurs ndërkombëtar për promovimin e imazhit të Shqipërisë

Albanian

Qeveria shqiptare çeli sot projektin 

Konferëncë debat me temën “Prespektiva Evropiane e Shqipërisë”

Albanian

mbyllje vizitës tij Danimarkë, Kryetari i

Meta- Lykketoft: Marrëdhëniet tona në një stad të ri më të lartë.

Albanian

Kryetari i Parlamentit Danimarkës z.

Ministri shqiptar i Shëndetësisë, Z. Ilir Beqaj vizitë në Kopenhagë.

Albanian

Në datat 23-25 shkurt 2014, Ministri i Shëndetësisë, Z. Ilir Beqaj bëri një vizitë zyrtare në Kopenhagë, i ftuar nga Drejtorja Rajonale e Zyrës së OBSh-së për Evropën, Znj.

Ambasadori Cici në festën e 6 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

Albanian

Më 22 shkurt Ambasadori Cici mori pjesë në festën e organizuar në Helsinborg me rastin e 6 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës. Aktiviteti organizohej nga Unioni i shoqatave shqiptare ne Suedi nën kujdesin e Ministrisë së Diasporës së Kosovës.Aktivitetin e përshëndetën të ardhur nga Kosova si Prof. Rexhep Jashari, përfaqësuesi i Ministrisë së Diasporës, Prof.

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00