Articles

Zhvillohet në Tiranë takimi i II-të tripalësh Shqipëri-Itali-Serbi

Albanian

U zhvillua sot Tiranë takimi i dytë

Filmi shqiptar BOTA në Cinemateket, Kopenhagen

Albanian

Instituti Danez i Filmit, kuadër Festivalit EAST BY SOUTHEAST, i cili

Së bashku drejt Francës

Albanian

datën 3 shtator 2015, mbërriti Kopenhagen ekipi kombëtarfutbolli

Danimarkë-Shqipëri, edhe në parkun e Kryeministrisë

Albanian

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, përmes një statusi

Ministri Bushati merr pjesë në Samitin e Vjenës

Albanian

Ministri i Punëve Jashtme, z.

Festohet 45 vjetori i vendosjes së marrëdhënieve diplomatike mes Shqipërisë dhe Danimarkës

Albanian

Me rastin e 45 vjetorit vendosjes marrëdhënieve diplomatike me Danimarkën,

Ambasadori Kastriot Robo dorëzon Letrat Kredenciale

Albanian

20 shkurt 2015, një ceremoni zhvilluar Pallatin

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv. 1220
Copenhagen, Denmark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Nr. i emergjences
+45 91636640

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Nga e Hëna në të Premte
09:00 – 17:00