Organizohet pritje me rastin e Festës Kombëtare në Kopenhagen.

Në datën 27 nëntor 2017, Ambasada organizoi në Galerinë  GlStrand Kunstforeningen të Kopenhagenit Pritjen me rastin e Festës Kombëtare. Këtë vit organizimi i eventit ishte konceptuar i shoqëruar me një ekspozitë fotografike me fotot fituese të konkursit Colours of Albania Në kë

 

Shfaqja e filmit Nëntori i Dytë në Kopenhagen

Në datën 23 nëntor 2017, në kuadër të aktiviteteve të planifikuara me rastin e 28 Nëntorit - Ditës së Pavarësisë, ambasada organizoi shfaqjen e filmit shqiptar Nëntori i Dytë, në ambjentet e Institutit Italian të Kulturës në Kopenhagen. Në këtë veprimtari ishin të ftuar dhe

 

Takim me një grup prindërish e mesuesish për promovimin e mësimit të gjuhës shqipe.

Në datën 11 nëntor 2017, në ambjentet e Ambasadës u organizua një takim me një grup prindërish që kanë fëmijë në moshë shkollore dhe mësuesish që japin mësim në gjuhën shqipe. Në takim gjithashtu ishin ftuar e merrnin pjesë përfaqësues të shoqatave shqiptare. Në fillim të

 

Festivali Gala i Panairit të Gastronomive Kombëtare

Në datën 27 tetor 2017, Konfederata Kulturore e Shoqatave të Huaja në Danimarkë (KUKS) organizoi, në ambjentet e Bashkisë së Kopenhagenit, edicionin e rradhës të Festivalit Ndërkombëtar Gala të Panairit të Gastronomive Kombëtare, në patronazhin e Princit Konsort, Henrik bashkëshorti

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Frederiksholms Kanal 4, st.tv
1220 Copenhagen K, Danimark

Tel / Fax

Tel. + 45/ 33917979
Fax. + 45/ 33917969
Numri i emergjences
+45 31886225

E-MAIL

embassy.copenhagen@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E Hënë - E Enjte 08:30-17:00
E Premte 08:30-15:00