ZËVËNDËS MINISTRI I BRENDSHËM, JAKUB KULHÁNEK MORI PJESË NË KONFERENCËN E NIVELIT TË LARTË PËR SIGURINË RRUGORE

Shkurt 2020- Në Tiranë u zhvillua Konferenca e Nivelit të Lartë për Sigurinë Rrugore, nën kujdesin e Ministrisë së Brendshme të Republikës së Shqipërisë. Ambasada Shqiptare Pragë u kujdes që pala çeke të përfaqësohej me Zv. Ministrin e Brendshëm, Jakub Kulhánek, i cili mbajti një fjalë, ku ndau eksperiencën çeke në këtë fushë dhe mbështeti përpjekjet që po bëhen nga pala shqiptare për të rritur sigurinë rrugore.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Praha 1, Sněmovní 173/9
PSČ 118 00
Czech Republic

Tel / Fax

Tel: +420 233 370 594
Fax: +420 233 313 655
Numri i emergjences:
+420 775 041 553

E-MAIL

embassy.prague@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00