Takimi i juristëve në diasporë

Shkurt 2020- Në vijim të traditës së suksesshme të Agjencisë Kombëtare të Diasporës për të bërë bashkë akademikët, profesionistët dhe ekspertët më të mirë shqiptarë, njoftojmë se Agjencia, nën kujdesin e Ministrit të Shtetit për Diasporën dhe në bashkëpunim me Ministrinë e Drejtësisë, organizon:

Takimi i Juristëve në Diasporë
Datë: 04.04.2020
Tiranë

Synimi i këtij takimi është forcimi i lidhjeve me Diasporën tonë dhe zgjerimin e rrjetit të profesionistëve ligjorë, si dhe kontributi që mund të jepet për çështjet të vetë Diasporës.

Të gjithë ekspertët ligjorë me qëndrim në Çeki dhe që dëshirojnë të bëhen pjesë e këtij aktiviteti me interes të na kontaktojnë në emalin: embassy.prague@mfa.gov.al

Ju mirëpresim.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Praha 1, Sněmovní 173/9
PSČ 118 00
Czech Republic

Tel / Fax

Tel: +420 233 370 594
Fax: +420 233 313 655
Numri i emergjences:
+420 775 041 553

E-MAIL

embassy.prague@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00