SHQIPËRIA ANËTARE E KS-së të OKB-së

Janar 2022- 1 janari 2022 shënon fillimin e mandatit të Shqipërisësi anëtare jo e përhershme në Këshillin e Sigurimit të Organizatës së Kombeve të Bashkuara. Për herë të parë, 66 vjet pas anëtarësimit në OKB Shqipëria ulet në tryezën më të lartë për paqen, sigurinë dhe stabilitetin. Një përgjegjësi por edhe një mundësi e madhe për vendin tonë për të lënë gjurmë në arenën ndërkombëtare.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Praha 1, Sněmovní 173/9
PSČ 118 00
Czech Republic

Tel / Fax

Tel: +420 233 370 594
Fax: +420 233 313 655
Numri i emergjences:
+420 775 041 553

E-MAIL

embassy.prague@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00