AMBASADORI KUKA NDOQI SHFAQJEN E FILMIT TË REGJISORES NGA KOSOVA

Maj 2022-Ambasadori Ilirian Kuka, së bashku me Ambasadoren e Kosovës në Pragë znj. Albesiana Inerhysaj, morën pjesë  në shfaqjen e filmit "Vera Andrron Detin" të regjisores nga Republika e Kosovës, Kaltrina Krasniqi, e cila po merr pjesë në Festivalin e 29-të Ndërkombëtar të Filmit në Pragë, FebioFest.

Festivali Ndërkombëtar i Filmit në Pragë - Febiofest është ngjarja më e madhe e filmit në Republikën Çeke dhe festivali i dytë më prestigjioz në vend. Në këtë Festival u paraqitën më shumë se 90 filma bashkëkohorë nga e gjithë bota.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Praha 1, Sněmovní 173/9
PSČ 118 00
Czech Republic

Tel / Fax

Tel: +420 233 370 594
Fax: +420 233 313 655
Numri i emergjences:
+420 775 041 553

E-MAIL

embassy.prague@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00