AMBASADORI KUKA I FTUAR NË DREKËN E PUNËS MBI BALLKANIN PERËNDIMOR

Maj 2022- Ambasadori Kuka mori pjesë në drekën e punës të organizuar nga Ambasadorja e Sllovenisë në Pragë Tanja Strniša me ambasadorët e gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor. Në takim morën pjesë edhe ambasadorët e Suedisë, Austrisë, Kroacisë dhe Holandës, ndërsa i ftuar nderi ishte Zv. Ministri i Jashtëm i Çekisë z. Aleš Chmelar.

Gjatë drekës të pranishmit diskutuan për situatën aktuale gjeopolitike dhe prioritetet e Çekisë gjatë Presidencës së radhës së BE-së. Zv. Ministri Chmelar ripërsëriti që integrimi në BE i Shqipërisë dhe gjithë Ballkanit Perëndimor mbetet një prioritet kryesor për Çekinë.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Praha 1, Sněmovní 173/9
PSČ 118 00
Czech Republic

Tel / Fax

Tel: +420 233 370 594
Fax: +420 233 313 655
Numri i emergjences:
+420 775 041 553

E-MAIL

embassy.prague@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00