AMBASADORI ILIRIAN KUKA PRITI NË TAKIM DEPUTETIN JAN ŘEHOUNEK

Shkurt 2020-Në mjediset e selisë diplomatike shqiptare në Pragë, Ambasadori Ilirian Kuka zhvilloi një takim me Deputetin Jan Řehounek, i cili bën pjesë edhe në grupin parlamentar të miqësisë Shqipëri- Çeki në Parlamentin çek.

Biseda u fokusua te mundësitë që ekzistojnë për të intensifikuar marrëdhëniet dypalëshe në shumë plane, përveç bashkëpunimit parlamentar dhe qeveritar, te cilët janë ne nivel shume pozitiv, u diskutua edhe për rritjen e bashkëpunimit edhe në nivel lokal sidomos me rajonin e Pardubicës, rajon nga vjen edhe Deputeti Řehounek duke marre si shembull bashkëpunimin e shkëlqyeshmesh me rajonin e Ustecki kraj.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Praha 1, Sněmovní 173/9
PSČ 118 00
Czech Republic

Tel / Fax

Tel: +420 233 370 594
Fax: +420 233 313 655
Numri i emergjences:
+420 775 041 553

E-MAIL

embassy.prague@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00