Ambasada Shqiptare Pragë NJOFTON:

Shkurt 2020- Të nderuar bashkatdhetarë,
Agjencia Kombëtare e Diasporës, në bashkëpunim me Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, do të organizojë:

- në Tiranë
- më datë 20.02.2020
- aktivitetin “Takimi i Mjekësisë në Diasporë”

Ky aktivitet ka si synim forcimin e bashkëpunimit të profesionistëve në diasporë dhe në #Shqipëri dhe promovimin e vlerave në fushën e #shëndetësisë.
Lutemi, bashkatdhetarët e interesuar për të qenë pjesë e këtij aktiviteti, të dërgojnë e-mail tek adresa e Ambasadës:

embassy.prague@mfa.gov.al

Faleminderit dhe jeni të mirëpritur!

Adresa

Ambasada Shqiptare
Praha 1, Sněmovní 173/9
PSČ 118 00
Czech Republic

Tel / Fax

Tel: +420 233 370 594
Fax: +420 233 313 655
Numri i emergjences:
+420 775 041 553

E-MAIL

embassy.prague@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00