AMBASADORI ILIRIAN KUKA ZHVILLOI NJË TAKIM ME DEPUTETIN ROBERT KRALICEK

Mars 2020-Ambasadori Ilirian Kuka priti në një takim Deputetin Robert Kralicek, i cili bën pjesë edhe në grupin e miqësisë Shqipëri- Çeki, në përbërje të Dhomës së Deputetëve të Parlamentit çek. Në marrëdhënie të ngushtë me Ambasadën Pragë, grupi i miqësisë së deputeteve,

 

ZËVËNDËS MINISTRI I BRENDSHËM, JAKUB KULHÁNEK MORI PJESË NË KONFERENCËN E NIVELIT TË LARTË PËR SIGURINË RRUGORE

Shkurt 2020- Në Tiranë u zhvillua Konferenca e Nivelit të Lartë për Sigurinë Rrugore, nën kujdesin e Ministrisë së Brendshme të Republikës së Shqipërisë. Ambasada Shqiptare Pragë u kujdes që pala çeke të përfaqësohej me Zv. Ministrin e Brendshëm, Jakub Kulhánek, i cili mbajti n

 

MINISTRI NË DETYRË PËR EVROPËN DHE PUNËT E JASHTME, GENT CAKAJ MORI PJESË NË MINISTERIALIN E FORMATIT V4+BP

Shkurt 2020- Ministri në Detyrë për Evropën e Punët e Jashtme, Gent Cakaj, ishte pjesëmarrës në takimin vjetor të Ministrave të Punëve të Jashtme të vendeve të Grupit të Vishegradit (V4 - Çeki, Poloni, Sllovaki, Hungari) dhe Ballkanit Perëndimor (BP6 - Shqipëri, Maqedonia Veriut, M

 

AMBASADORI ILIRIAN KUKA MORI PJESË NË DREKËN E PUNËS NË MES GRUPIT TË OKI - PRAGË ME KARDINALIN DOMENIK DUKA

Shkurt 2020- Ambasadori Ilirian Kuka mori pjesë në drekën e punës ndërmjet Grupit të Vendeve Anëtarëve të Konferencës Islamike në Pragë dhe Peshkopit të Çekisë, Kardinalit Domenik Duka. Temat kryesore që u diskutuan në këtë tryezë ishin: toleranca fetare, lufta kundër terrori

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Praha 1, Sněmovní 173/9
PSČ 118 00
Czech Republic

Tel / Fax

Tel: +420 233 370 594
Fax: +420 233 313 655
Numri i emergjences:
+420 775 041 553

E-MAIL

embassy.prague@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00