FTESË - për pjesëmarrje në Innovation Nest Festival, Tiranë, më 24-25 Tetor 2019

Ju bëjmë me dije se Edicioni i 2-të i Innovation NEST Festival (IN Fest) do të zhvillohet në Tiranë, në datat 24-25 Tetor 2019. Ky aktivitet organizohet nga “IN Fest for Western Balkan 6 countries”, pjesë e rrjetit të biznesit rajonal “Balkan Business Angel Network” në bashkëpunim

 

KOLONEL LEONARD ÇOKU PRET ATASHEUN E ZVICRËS KOLONEL BADER

Atasheu Ushtarak i Republikës së Shqipërisë në Zagreb, Kolonel Leonard Çoku priti në një takim në ambasadën e Shqipërisë në Kroaci, Atasheun Ushtarak të Zvicrës, Kolonel Daniel Bader rezident në Austri dhe jo rezident në Zagreb, Kroaci me kërkesë të këtij të fundit. Në takim,

 

Takim trilateral Shqipëri-Mali i Zi-Kroaci i Ministrave të Brendshëm

Në datën 22 janar 2019, në Zagreb, u zhvillua një takim i përbashkët i Ministrave të Brendshëm të Shqipërisë, z. Sandër Lleshaj, të Kroacisë, z. Davor Božinović dhe të Malit të Zi, z. Mevludin Nuhodžić. Në këtë takim, Ministrat shkëmbyen mendime mbi ecurinë e bashkëpunim

 

Organizohet “Agro-Tech Expo & Forum 2019” në Tiranë

Në datat 15-16 Mars 2019, në Tiranë, do të organizohet Edicioni i II-të “Agro-Tech Expo & Forum 2019” - Panairi dhe Forumi Ndërkombëtar i Agrobiznesit dhe Agroteknikës. Ftohen për pjesëmarrje në këtë platform komunikimi bizneset e interesuara në fushat e bujqësisë, agro-p

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Strojarska cesta 20, VMD Toranj, Kat 10,
10000 Zagreb

Tel / Fax

Tel: 00385 1 4810679
TEL: 00385 91 53 07 477
Fax: 00385 1 4810682
Nr. i emergjences: 00385 91 53 07 477

E-MAIL

embassy.zagreb@mfa.gov.al

Orari zyrtar

Orari i Ambasades: E hënë - e premte 09:00-17:00
Orari i shërbimeve konsullore: E hënë - e premte 09:30-12:30