Misioni i Përhershëm i Shqipërisë pranë Këshillit të Evropës zhvilloi një pritje për të festuar Ditën e Flamurit dhe Ditën e Çlirimit

Me rastin e festës sonë kombëtare, në datën 21 Nëntor 2019, Misioni i Përhershëm i Shqipërisë pranë Këshillit të Evropës zhvilloi një pritje për të festuar  Ditën e Flamurit dhe Ditën e Çlirimit, me praninë e Sekretares së Përgjithshme e KiE-së Znj. Marija Pejčinović B

 

Shqipëria anëtarësohet në “Konventën për Përpunimin e Farmakopesë Evropiane”

Në datën 8 nëntor 2019 Ambasadorja e RSH pranë Këshillit të Evropës, znj. Albana Dautllari i dorëzoi Sekretares së Përgjithshme të KiE, Znj. Marija Pejčinović Burić, instrumentin e anëtarësimit në “Konventën për Përpunimin e Farmakopesë Evropiane”, e cila hyn në fuqi për v

 

Takimi i Ambasadores Albana Dautllari me studentët e Shkollës Shqiptare të Studimeve Politike

Më datë 7 nëntor 2019,  Ambasadorja  Albana Dautllari zhvilloi një takim me studentët e Shkollës Shqiptare të Studimeve Politike të cilët kanë qenë pjesë e Forumit Botëror për Demokraci 2019, @WFDDemocracy #CoE_WFD , i cili u zhvillua në Strasburg nga data 6-8 nëntor 2019.

 

Ministri në Detyrë Cakaj takon Sekretarin e Përgjithshëm të Këshillit të Evropës Jagland: Vendet anëtare të kontribuojnë për forcimin e Organizatës.

Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, zhvilloi një takim me Sekretarin e Përgjithshëm të KiE, Thorbjorn Jagland, në margjinat e ministerialit të Këshillit të Evropës. Gjatë takimit të dy bashkëbiseduesit ndanë mendimin se për forcimin e karakterit pan-Ev

 

Adresa

Misioni i Përhershëm i Shqipërisë pranë Këshillit të Evropës
2 rue Waldteufel,
67000 Strasbourg

Tel / Fax

Tel. +33 388 36 02 06
Fax. +33 967 15 02 06
Nr. i emergjences: +33 3 88 36 02 06

E-MAIL

mission.coe@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00