Njoftim

Si rezultat i situatës së krijuar në lidhje me Coronavirus dhe masat parandaluese të marra nga autoritetet kineze, Ambasada e Shqipërisë në Kinë operon më shërbime të kufizuara konsullore në këtë periudhë.
Të gjitha aplikimet online që i drejtohen Ambasadës në Pekin kanë mundësi zgjedhje Konsullatën në Stamboll dhe Ambasadën në Abu Dhabi kryesisht për vizat dhe shërbimet e tjera të shtetasve, jo residentë në Kinë.
 
Numri i emergjences:  + 86 13810476221

Adresa

Ambasada Shqiptare
Guang Hua Lu, 28, Beijing China

Tel / Fax

Tel. +8610 65321120
Fax.+8610 65325451
Nr. i emergjences: +86 13810476221

E-MAIL

embassy.beijing@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E martë - E enjte
08:30-17:00
E premte
8.30-14.00