Njoftim

Si rezultat i situatës së krijuar në lidhje me Coronavirus dhe masat parandaluese të marra nga autoritetet kineze, Ambasada e Shqipërisë në Kinë operon më shërbime të kufizuara konsullore në këtë periudhë. Të gjitha aplikimet online që i drejtohen Ambasadës në Pekin kanë mundës

 

China ready to raise level of engagement in Albania – says Premier Li Keqiang

China stands ready to work with Albania to accelerate the alignment of their development strategies and lift bilateral ties to a new level – Chinese Premier Li Keqiang has told Albanian Prime Minister Edi Rama during a recent meeting in Sofia. The meeting between Li Keiqang and Edi Rama took plac

 

Summer at Marubi

Me mbështetjen Ministrisë së Punëve të Jashtme, Muzeu Kombëtar i Fotografisë Marubi, lançon internshipin “Summer at Marubi”, një iniciativë e cila synon përfshirjen e të rinjëve shqiptarë që jetojnë jashtë vendit në punën e muzeut gjatë pushimeve verore.  Kjo nismëzhvi

 

Ambasadori i RSH në RP të Kinës

SH.T. Z. Selim Belortaja Ambasador i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë i Republikës së Shqipërisë rezident në Republikën Popullore të Kinës dhe jo rezident në Republikën e Koresë, në Republikën Popullore Demokratike të Koresë, në Republikën Popullore të Mongolisë, Republikën Soci

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Guang Hua Lu, 28, Beijing China

Tel / Fax

Tel. +8610 65321120
Fax.+8610 65325451
Nr. i emergjences: +86 13810476221

E-MAIL

embassy.beijing@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E martë - E enjte
08:30-17:00
E premte
8.30-14.00