Shërbimi Konsullor Online

Shërbimet Konsullore Online Kjo platformë ofron procedurat e automatizuara dhe dixhitalizimin e të gjitha shërbimeve konsullore TË NDERUAR QYTETARË, Pasi te klikoni ne link-un me poshte, duke klikuar mbi sejcilin nga shërbimet konsullore të listuara, Ju keni mundësi të informoheni mbi

 

Ministri i Jashtëm Ditmir Bushati çel ditën e bashkëpunimit ekonomik në Kinë

Ministri i Punëve të Jashtme Ditmir Bushati, i cili po zhvillon një vizitë zyrtare në Republikën Popullore të Kinës me ftesë të Ministrit kinez të Punëve të Jashtme Wang Yi, çeli, dje, në selinë e Ambasadës së Shqipërisë në Pekin, forumin e bashkëpunimit ekonomik “Shqipëri

 

Ministri i Jashtëm Ditmir Bushati takon Ministrin e Jashtëm kinez Wang Yi

Në ditën e dytë të vizitës së tij në Republikën Popullore të Kinës, Ministri i Punëve të Jashtme Ditmir Bushati u prit në takim nga Ministri kinez i Punëve të Jashtme Wang Yi.  Dy ministrat rikonfirmuan miqësinë tradicionale midis dy vendeve, shprehën vullnetin dhe gatishmër

 

Njoftim

Informojmë të gjithë qytetarët e interesuar se, sipas një njoftimi të Ministrisë së Punëve të Brendshme, më datë 1 korrik 2016 ka qenë afati i fundit i vlefshmërisë së pasaportave biometrike të lëshuara në periudhën prill 2009 - korrik 2010 me afat të pasaktë vlefshmërie për

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Guang Hua Lu, 28, Beijing China

Tel / Fax

Tel. +8610 65321120
Fax.+8610 65325451

E-MAIL

embassy.beijing@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E martë - E enjte
08:30-17:00
E premte
8.30-14.00