Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj takon Kryetaren e Bashkisë së Montrealit, Valérie Plante

Ne kuader te ICLEI World Congress 2018, Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj zhvilloi nje takim zyrtar me Kryetaren e Bashkisë së Montrealit, Valérie Plante, ku diskutuan për zhvillimin e Tiranës dhe Montrealit, si edhe shkembyen ide per eksperiencat respektive.
 

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00