Ambasadori Muça takon Ndihmës Zëvendësministren e Punëve të Jashtme

Ambasadori Muça ka zhvilluar një takim me znj. Sandra McCardell, Ndihmës Zëvendësministre e Punëve të Jashtme për Evropën dhe Lindjen e Mesme.

Bashkëbiseduesit janë fokusuar mbi vlerat e përbashkëta dhe partneritetin ndërmjet dy vendeve, me fokus në fuqizimin e mëtejshëm të tij për përballjen e sfidave të kohës.

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00