Ambasada shqiptare mbështet studentët shqiptaro-kanadezë të ekselencës

Toronto, 7 Mars 2018 - Mbështetja e studentëve Shqiptaro-Kanadezë të ekselencës në #Toronto në fokus të aktivitetit të #RHScholarship! Ambasadori Muça përgëzoi kontribuesit si edhe përcolli urimet me rastin e #DitaeMësuesit dhe #DitaNdërkombëtareeGruas

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00