“Fairleigh Dickinson University”, Ambasadori Muça leksion të hapur mbi marrëdhëniet Shqipëri-Kanada

Vancouver, 21 Shkurt 2018- Gjatë leksionit në “Fairleigh Dickinson University” ku morën pjesë studentë, drejtues dhe lektorë të këtij universiteti të mirënjohur si edhe anëtarë të komunitetit tonë në Vankuver, Ambasadori Muça foli për marrëdhëniet dhe bashkëpunimin mes Shqipërisë dhe Kanadasë, integrimin evropian të vendit tonë si edhe Shqipërinë turistike.
Ambasadori shprehu, gjithashtu, kënaqësinë për interesin e treguar për vendin tonë si edhe mirënjohjen për mikpritjen!

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00