Kryetari i Dhomës së Komunëve të Kanadasë dhe delegacioni kanadez vizitojnë Fakultetin e Ekonomisë

Më datë 13 tetor 2022, Kryetari i Dhomës së Komuneve të Kanadasë, z. Anthony Rota, Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Kanada, z. Ermal Muça, Konsullja e Nderit të Kanadasë në Shqipëri, znj. Enkeleda Kuka dhe delegacioni parlamentar kanadez vizituan Fakultetin e Ekonomisë, UT.

 

Ministri i Drejtësisë, z. Ulsi Manja zhvillon një takim me Kryetarin e Dhomës së Komunëve, z. Anthony Rota

Më datë 13 tetor 2022, Ministri i Drejtësisë, z. Ulsi Manja mirëpriti në një takim të veçantë Kryetarin e Dhomës së Deputetëve në Kanada, z. Anthony Rota, të shoqëruar nga përfaqësues të tjerë të lartë të parlamentit kanadez.

 

Kryetari i Dhomës së Komunëve të Kanadasë, z. Anthony Rota mban një fjalë përshëndetëse në Kuvendin e Shqipërisë

Kryetari i Dhomës së Komuneve të Kanadasë, Anthony Rota, ka mbajtur një fjalë përshëndetëse në Kuvendin e Shqipërisë, duke theksuar se marrëdhëniet mes dy vendeve do të vazhdojnë të rriten. Gjatë fjalës në seancën parlamentare të datës 13 tetor 2022, Rota theksoi se sivjet mb

 

Kryetarja e Kuvendit, znj. Lindita Nikolla, priti Kryetarin e Dhomës së Komuneve të Kanadasë, z. Anthony Rota: Kanadaja, vend mik dhe partner i çmuar i Shqipërisë

Më datë 12 tetor 2022, Kryetarja e Kuvendit, znj. Lindita Nikolla priti në Kuvend Kryetarin e Dhomës së Komuneve të Kanadasë, z. Anthony Rota. Në fjalën e tij drejtuar Kuvendit, Kryetari Rota vlerësoi marrëdhëniet shumë të mira e miqësore mes dy vendeve dhe konfirmoi vullnetin e Dhom

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00