Shqipëria dhe Bullgaria ndajnë të njëjtat qëndrime në luftën kundër Covid-19

Luftimi i pandemisë Covid-19 dhe shqyrtimi i masave dhe politikave, që duhen marrë për të mbështetur sistemin e kujdesit shëndetësor ishin në fokus të takimit të Ambasadores Donika Hoxha me Ministrin e Shëndetësisë, Kostadin Angelov. Shqipëria dhe Bullgaria ndajnë të njëjtat qëndrime për këto çështje dhe shpresojnë që bashkëpunimi i frytshëm të thellohet edhe më tej në të ardhmen.
 
Të dy vendet po përballojnë mirë të gjitha sfidat e shkaktuara nga pandemia Covid-19.
 
Për më shumë: https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/ministrt-na-zdraveopazvaneto-prof-d-r-kostadin-ang/

Adresa

Ambasada Shqiptare
Aksakov Street n. 20, 4th floor
1000 Sofia Bulgaria

Tel / Fax

Tel. +359 29433857
Fax. +3592 943 3069
Emergency
+359 89 4311493

'

E-MAIL

embassy.sofia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00

E premte
09:00 - 15:00