Mirë se vini në faqen zyrtare të Ambasadës!

Sapo jeni zhvendosur në Bullgari dhe dëshironi të qëndroni të përditësuar me politikën e jashtme shqiptare, marrëdhëniet bilaterale Shqipëri-Bullgari, mundësitë dhe aktivitetet e fundit në Bullgari dhe kërkoni më shumë informacione të dobishme në lidhje me shërbimet konsullore? Atëherë, kjo është adresa e duhur.
 
Kjo faqe do t'ju mbajë të përditësuar për shërbimet konsullore, të zbatueshme për shqiptarët në Bullgari në përputhje me nevojat tuaja. Ju lutemi, mbani parasysh se shërbimi konsullor ofrohet online dhe në linket e mëposhtme do të gjeni më shumë informacion në lidhje me dokumentacionin e nevojshëm për çështjet konsullore:
 
https://punetejashtme.gov.al/sherbimet-konsullore-online/
https://e-albania.al/Default.aspx
 
Për më shumë informacion, mund të kontaktoni Ambasadën në adresën e-mail embassy.sofia@mfa.gov.al ose në numrin e telefonit +359 (0) 2 943 38 57. Për raste urgjente, ju lutemi kontaktoni në numrin e telefonit +359 894 311 493.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Aksakov Street n. 20, 4th floor
1000 Sofia Bulgaria

Tel / Fax

Tel. +359 29433857
Fax. +3592 943 3069
Emergency
+359 89 4311493

'

E-MAIL

embassy.sofia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00

E premte
09:00 - 15:00