Mirë se vini në faqen zyrtare të Ambasadës!

Sapo jeni zhvendosur në Bullgari dhe dëshironi të qëndroni të përditësuar me politikën e jashtme shqiptare, marrëdhëniet bilaterale Shqipëri-Bullgari, mundësitë dhe aktivitetet e fundit në Bullgari dhe kërkoni më shumë informacione të dobishme në lidhje me shërbimet konsullore? A

 

Regjimi i hyrjes në Bullgari

Autoritetet shëndetësore të Republikës së Bullgarisë kanë vendosur zbatimin e masave të përkohshme lidhur me regjimin e hyrjes në vend për periudhën 1 shtator – 30 nëntor 2021. Bazuar në urdhrin e ri, shtetet vijojnë të jenë të kategorizuar sipas zonave në: zonë Jeshile, Portok

 

Ministrat e Transportit të Shqipërisë, Bullgrisë dhe Maqedonisë së Veriut nënshkruajnë memorandum për zhvillimin e infrastrukturës së qëndrueshme përgjatë Korridorit VIII

Ministrat e Transportit të Shqipërisë -Ministrja Belinda Balluku, Bullgarisë -Ministri Hristo Alexeiv dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut -Ministri Blagoy Bochvarski, zhvilluan një takim trepalësh, i konkretizuar me nënshkrimin e një memorandumi për ndërtimin e infrastrukturës së

 

Nënshkruhet Memorandumi i Mirëkuptimit mes Akademisë së Sigurisë së Shqipërisë dhe Akademisë së Policisë së Bullgarisë

Një delegacion i Ministrisë së Brendshme të Republikës së Shqipërisë i kryesuar nga Zëvendësministrat Romina Kuko dhe Julian Hodaj zhvilloi një vizitë në Bullgari për të identifikuar mundësitë për zhvillimin e mëtejshëm të bashkëpunimit në punët e brendshme, shkëmbimin e eks

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Rruga Aksaskos, 20, kati i 4-rt
Sofje, Bullgari

Tel / Fax

Tel. +359 29433857
Fax. +3592 943 3069
Emergency
+359 89 4311493

'

E-MAIL

embassy.sofia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00

E premte
09:00 - 15:00