Mirë se vini në faqen zyrtare të Ambasadës!

Sapo jeni zhvendosur në Bullgari dhe dëshironi të qëndroni të përditësuar me politikën e jashtme shqiptare, marrëdhëniet bilaterale Shqipëri-Bullgari, mundësitë dhe aktivitetet e fundit në Bullgari dhe kërkoni më shumë informacione të dobishme në lidhje me shërbimet konsullore? A

 

Thirrje e hapur për studentët bullgarë me origjinë shqiptare për bursa studimi në Shqipëri

Me Vendimin nr.686, datë 02.09.2020, Këshilli i Ministrave ka vendosur dhënien e 2 bursave studimi për vitin akademik 2020-2021 për studentët bullgarë me origjinë shqiptare. Bursa e studimit përfshin mbulim financiar për tarifën e studimeve, mësimin e gjuhës shqipe n

 

Në kushtet e pandemisë, diplomacia dhe bashkëpunimi janë element kyҫ për rimëkëmbje

Ambasada shqiptare në Sofje organizoi një event në lidhje me diplomacinë dhe rëndësinë e bashkëpunimit në kushtet e pandemisë, ku të pranishme kanë qenë ambasadore, përfaqësues të organizatave ndërkombëtare të akredituara në Sofje si edhe përfaqësues të Ministrisë së Punëve

 

“Së bashku për rimëkëmbjen e Evropës” - prezantohen prioritetet e presidencës gjermane të BE-së

PanEuropa Bulgaria, fondacioni Konrad Adenauer dhe Ambasada gjermane në Sofje kanë prezantuar në mënyrë virtuale prioritetet e Presidencës gjermane të Këshillit Evropian. Mbështetja në rrugën e integrimit evropian të vendeve të

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Aksakov Street n. 20, 4th floor
1000 Sofia Bulgaria

Tel / Fax

Tel. +359 29433857
Fax. +3592 943 3069
Emergency
+359 89 4311493

'

E-MAIL

embassy.sofia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00

E premte
09:00 - 15:00