Vizitë e Ambasadores Hoxha dhe Ambasadorit të Kosovës Cana në Mandricë

Ambasadorja Donika Hoxha së bashku me Ambasadorin e Kosovës Edon Cana dhe një delegacion nga Agjencia Kombëtare e Diasporës zhvilloi një vizitë në Ivailovgrad, në pjesën jug-lindore të Bullgarisë.   Kjo qytezë përfshin në juridiksionin e saj edhe Mandricën, që njihet si fshati i

 

Takim me Ministren Angelkova: Numri i turistëve shqiptarë në Bullgari gjatë dy viteve të fundit është rritur ndjeshëm

Ambasadorja Donika Hoxha u prit dje në një takim nga Ministrja e Turizmit e Bullgarisë, Nikolina Angelkova.   Ofrimi i tureve ballkanike si një destinacion i përbashkët turistik për të tërhequr turistë nga vende të largëta dhe sidomos nga kontinenti aziatik, i cili përbën një poten

 

Ambasadorja Donika Hoxha takon Ministrin e Transportit të Republikës së Bullgarisë, Rossen Zheliazkov

Ambasadorja Donika Hoxha zhvilloi një takim me ministrin e transportit z. Rossen Zheliazkov. Duke pasur parasysh rëndësinë e infrastrukturës së transportit në zhvillimin ekonomik dhe shoqëror të një vendi, në takim u parashtruan disa pika në te cilat ka hapësirë për përmirësim në m

 

Takimi i 40-të i Këshillit të Ministrave të Jashtëm të Shteteve Anëtare të BEDZ-it

Takimi i 40-të i Këshillit të Ministrave të Jashtëm të Shteteve Anëtare të BEDZ-it u mbajt në Sofje, më 28 qershor 2019. Takimi u udhëhoq nga Ministrja e Punëve të Jashtme e Republikës Bullgare, njëkohësisht edhe Zëvendës Kryeministre Ekaterina Zaharieva.   Përvec ministrave dh

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Aksakov Street n. 20, 4th floor
1000 Sofia Bulgaria

Tel / Fax

Tel. +359 29433857
Fax. +3592 943 3069
Emergency
+359 89 4311493

'

E-MAIL

embassy.sofia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00 - 17:00

E premte
09:00 - 15:00